Samarbete är kraftfullt! 

Vi väljer våra samarbetspartner med omsorg. Framgångshuset samarbetar med kompetenta konsulter med god renommé som förstärker och kompletterar oss - och tar fram det bästa konceptet.

Vi levererar evidensbaserat - med hög kompetens. Vi är kloka, förstående och vågar utmana. För ibland vet vi bättre. Och vi ställer krav på våra kunder - att de också pytsar in. Med dedikerat och gemensamt fokus skapar vi resultat. Tillsammans !Hej Engagemang

Hej Engagemang vill skapa ett mer engagerat och välmående Sverige. Deras vision är att skapa en värld där vi går till ett arbete vi brinner för, inte för att vi måste utan för att vi vill.


Framgångshuset gigar tillsammans med Sveriges coolaste företag - Hej Engagemang. Som stolt leverantör är vi exempelvis delaktiga i Engagemangs-programmet. Vi gör också affärer ihop. Men det stannar inte där. Vi jobbar ihop varje dag.

https://hejengagemang.se/Sydsvenska Handelskammaren

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Det förverkligas genom bl.a. olika nätverksträffar och möten.


Framgångshuset och Handelskammaren hänger en hel del, vilket vi är väldigt glada över. Just nu är vi involverade i Unga Ledarna, är ibland engagerade i HR-lunchen och har som huvuduppdrag att facilitera chefsnätverket "The New Boss".

https://handelskammaren.com/

Stefan Söderfjäll

Stefan Söderfjäll driver Evidensum, är författare och Fil. Dr i psykologi med lång erfarenhet inom ledarskap, teamarbete och motivation samt Psykologiskt Kapital.


Framgångshuset är certifierad och frekvent användare av Evidensums alla evidensbaserade verktyg (Team Pro, Lead Forward och Hero IQ - Psykologiskt kapital). Vi har ett tätt samarbete med Stefan och våra koncept grundar sig oftast i Stefans förmedlade forskningsgrund. Tack vare Evidensum får vi mätbara visuella resultat som gör skillnad!

https://www.leadforward.se/sv-SE

https://www.teampro.se

https://www.heroiq.se

Athenas

Athenas är en talarbyrå som förmedlar föreläsningar till företag. De är ofta vägen in för Framgångshuset till andra organisationer.


Vi är angelägna om att överföra kunskap i vad forskning säger hur man skapar välmående och effektiva organisationer. Då är ämnen som Framgångsrika ledarskapsbeteenden, Hur man skapar och leder högpresterande team samt Hur vi stärker vårt psykologiska kapital helt självklara.

https://www.athenas.se

https://www.framgangshuset.se/forelasningar/


Eletive

Eletive är en av Sveriges främsta leverantörer av medarbetar-undersökningar. Ett verktyg skapat av ingenjörer och psykologer tillsammans. Modernt, intuitivt och med evidens bakom - av ett företag i framkant. 


Det är efter mätningen arbetet börjar. Och det är här Framgångshuset tar över. Att mäta är viktigt. Det ställer också krav på organisationen att ta hand om resultatet och efterkommande insatser för att det ska bli effekt och trovärdigt. Men ibland har inte alltid företagen resurser, tid eller kompetens. Det har vi. Vi stöttar organisationer med bla:
- strategiskt att landa rätt inför mätningarna - tolkning av resultat
- strategiskt bollplank om lämpliga insatser
- operativa insatser som följer med resultatet.
Ta mätningar på allvar. Gör insatser. Mät igen. Resultatet förbättras. Engagemanget ökar. Välmåendet och prestationen ökar.

https://eletive.com/sv/

Kompetenser i huset 

Som sagt. Vi tror på samarbeten. Att omge sig med konsulter under samma Kompetenshus och som levererar hög kvalité inom våra 3 grundstenar, ger det lilla extra och är grundande i ungefär samma plattform och metodik, ser vi som en ynnest och en självklarhet. Ni får det ni behöver. Ärligt och affärsnära.


Så med övertygelsen om att vi är starkare tillsammans. I vårt närverk har vi:

- Chefer och HR-konsulter för interim- uppdrag

- Rekryteringskonsulter

- Organisatorisk hälsa/Stress-konsulter

- Ledarskaps-/Organisationskonsulter

- Outplacement-/Omställningskonsulter

- HR specialister för punktinsatser

- Managementkonsulter

- Föreläsare

Genom Framgångshuset når du enkelt och smidigt många kompetenser inom samma hus. Tveka inte att höra av dig!

https://framgangshuset.se/kontaktaossVill du också samarbeta med Framgångshuset?

Hör av er till oss. Vi är alltid öppna för intressanta samarbeten. 

Med de bästa.

Framgångshuset AB
Lomma Hamn Business Center
Esplanaden 15 B
234 39 Lomma 
malin.holm@framgangshuset.se 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!