Varför finns vi?

Nu och Då.

VARFÖR FINNS VI?

Jag, grundaren, Malin Holm har alltid haft människor i fokus. 


Jag bryr mig på riktigt och ger alltid 110% hos mina kunder.
Jag vet att genom ganska små steg mot förändring tar man stora kliv i upplevelsen. Och med en bra upplevelse kommer en positiv inställning. Det vill jag vara med och påverka! Men det måste vara äkta, trovärdigt och alla inblandade måste vara mottagliga. 

Efter att ha varit i många företag genom åren och stöttat på olika sätt så har jag sett vad som händer när man gör rätt - och även när man gör fel! Det är en häftig känsla att vara med och göra skillnad på ett sätt som kanske till och med överträffar kundens förväntan 

Tänk känslan att få vara med och vända den där chefen som var impopulär och som plötsligt blev företagets mest omtyckta.

Eller få stötta den där ledningsgruppen som tror de har allt tills vi skruvar lite till åt något håll och sen får maximat utväxling.

Eller få rekrytera den där potentiella stjärnan som jag vet genom min erfarenhet kommer att komma till sin rätt just där. Varför vet jag det. Jo för jag känner kunden och vet så mycket mer än det som står på kravprofilen. En rekrytering är ju mycket viktigare än så. Och jag har lärt känna kandidaten också. 

Eller allra helst kanske, få ta ett helhetsgrepp och mäta hur organisationen mår för att sen kunna erbjuda rätt insatser och bygga de koncept företaget verkligen behöver. För det vet vi ju då.

Vi lutar oss mot modern forskning och välbeprövade metoder kombinerat med en enorm erfarenhet från verkligheten. Vi vet massor och gör rätt insatser som skapar mervärde och långvarig effekt, därför lyckas vi!

HISTORIEN BAKÅT.

Framgångshuset har en historia. Då och nu. Jag, Malin Holm, grundade företaget 2012. Efter att ha byggt upp andra företag som anställd kom en längtan efter att göra det igen. Men som egen. Så det var dags. Ett HR-konsultföretag startades med fokus på det jag brinner för - ledarskap, team och rekrytering. Det var bara jag i Framgångshuset. Jag utvecklade andra hela tiden, men inte mig själv. Jag hade kul, men jag var ensam.

2015 gick jag in i ett annat företag som anställd, ett strategiskt HR-konsult företag. Jag ville inte vara själv längre och jag ville ha en tillhörighet. Jag skulle fortsätta göra det jag gjorde och det jag älskar att göra, men tillsammans med andra. Jippi! Vi skulle bredda oss ytterligare. Ta in kompetenser som vi själva inte hade. En drömroll formades till mig. Jag fick utveckla bolaget tillsammans med ägarna, jag var affärsområdeschef för HR. Nu utvecklades även jag. Cirkeln var sluten. Eller...?Nja, jag hade verkligen jättekul. På riktigt. Men jag var ändå inte nöjd. Jag ville göra precis det där, Men inte som anställd och inte helt själv som jag hade varit tidigare. Det hade jag lärt mig under tiden som helt egen. Jag var inte själv nu. Nöjd. Men jag var anställd. Onöjd. 

Så för att nu gå från halvnöjd till helnöjd och därmed sluta cirkeln så vet jag vad jag vill ha och behöver! Jag vill helt enkelt inte vara anställd och inte vara själv. Jag vill äga/leda ett företag där jag får påverka, ta beslut fullt ut och utvecklas tillsammans med andra! 

Så, med det sagt... FRAMGÅNGSHUSET 2020 i ny tappning:
Därför startar jag bolag på nytt - med samma namn, med tillägg AB - för det är ändå FRAMGÅNG jag vill skapa. För andra. Jag vill påverka och bidra till fler framgångsrika organisationer. Och jag kan. Jag har gjort det förr. Med fina resultat. Men jag vill också ha HUSET, där jag verkar tillsammans med mina samarbetspartner och konsulter, för att ge våra kunder den bästa vägen 

... Och allt går hand i hand med var arbetslivsforskningen säger om våra tre grundläggande psykologiska behov, som vi ALLA har.

KOMPETENS, dvs jag har en uttalad riktning och jag får känna mig sedd och duktig.
AUTONOMI, dvs jag har en stor påverkansgrad och en stor valfrihet i att ta egna beslut.
SAMVERKAN, jag får verka socialt tillsammans med andra i en trygg och avslappad miljö.

Cirkeln är alltså sluten - Jag äger ett företag, jag jobbar tillsammans med andra - vi ser varandra, vi är trygga och vi har skitkul! Jag är HELNÖJD!

Framgångshuset AB
Lomma Hamn Business Center
Esplanaden 15 B
234 39 Lomma 
malin.holm@framgangshuset.se 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!