När ni vill göra märkbar skillnad i er organisation. På riktigt.

Börja i rätt ände. Börja med människorna.

Vi på Framgångshuset riktar oss till er som på riktigt vill skapa rätt förutsättningar att få välmående och högpresterande organisationer. Vi erbjuder olika program inom organisationsutveckling, föreläsningar, rekrytering och rådgivning. Alla våra koncept är grundade på forskning och välbeprövade metoder.

Vi vill ge din organisation rätt ingångsvärden. Och vi vill skapa högt engagemang, starka ledare & motiverade medarbetare. Tillsammans.

Hur kan vi hjälpa er?

Våra Transformativa Program

Vi erbjuder kraftfulla program för ledare, ledningsgrupper, team och organisationer. Våra program riktar sig till er som på riktigt vill skapa konstruktiv förändring.

Våra Skräddarsydda Tjänster

Behovsanpassade tjänster är det vi tror mest på. Alla behöver nåt, men ingen behöver exakt samma. Vi erbjuder föreläsningar, interim-chefer, rekrytering och rådgivning.

Resultat som syns, märks & känns

Vad är en hälsosam organisation? För oss betyder det en verksamhet som drivs av starka och konstruktiva chefer, välfungerande ledningsgrupper med tydligt mål och riktning samt sammansvetsade, effektiva team. 

Vi vill vara med och bidra till en arbetsplats där medarbetarna vet sitt uppdrag, där de trivs, mår bra och presterar. Vi vill också vara med och skapa en attraktiv arbetsgivare för dem som är utanför. Där kandidater knackar på och vill komma in. Och vi vill att alla pytsar in. För att de själva vill.

Därför är synligheten så viktig för oss. Så att vi kan se och mäta att det är just det vi skapar.

Från tydligt dysfunktionell till välmående och välfungerande avdelning.

Vi hittar inte på någonting

Det som är statiskt för oss är att våra insatser alltid är grundade på modern och effektiv forskning eller på välbeprövade metoder.

Våra evidensbaserade verktyg

Verktygen är en viktig del av vårt arbete. Vi arbetar bara med evidensbaserade och välbeprövade mätmetoder.

Forskningsbas

Till grund för våra metoder och sätt att arbeta ligger världens bästa ledarskapsforskning.

Vi på Framgångshuset skapar rätt mervärde och långvarig effekt för våra kunder

Vi finns för dig!

Du som tänker - Äsch, vi klarar det själva. Eller. Vi gör det sen. Alternativt, VI behöver inte. Till dig vill vi säga - Alla organisationer behöver hjälp även om det bara är lite. Ingen har allt! Fortsätt att lägga din tid och kompetens på det du brinner för och är duktig på. Och låt oss göra det vi är bäst på. Då har vi proffs hela vägen - och på rätt ställe. Med små steg gör vi stor skillnad.
Framgångshuset AB
Lomma Hamn Business Center
Esplanaden 15 B
234 39 Lomma 
malin.holm@framgangshuset.se 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!