Ingen kan allt...

                            ...därför vill Framgångshuset ta del av den kraft och kompetens som kompletterar eller förstärker.     Men med rätt kompetens på rätt tjänst blir det effektfullt. Därför tror jag på samarbeten. Med de bästa!

Samarbete är kraftfullt! 

Jag väljer mina samarbetspartner med omsorg. Vi ska leverera med evidens-grund, vi ska ha hög kompetens och vi ska vara schyssta, tillmötesgående och erbjuda anpassade lösningar. Men vi ska också ha mod att utmana, för ibland vet vi mer. Och vi ska också ställa krav på våra kunder att de också är mottagliga.  
Givetvis har alla 100% fokus på att göra skillnad som skapar effekt!

Sydsvenska Handelskammaren

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. 

Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer.Det förverkligas genom olika nätverksträffar och möten bla.

Vi hänger en hel del. Vilket jag är mycket glad över. Just nu är jag involverad i Unga Ledarna. Är ibland engagerad i HR-lunchen och har som huvuduppdrag just nu att facilitera chefsnätverket
"The New Boss".

https://handelskammaren.com/

Eletive

Eletive är en av Sveriges främsta leverantörer av medarbetar-undersökningar. Ett verktyg skapat av ingenjörer och psykologer tillsammans. Modernt, intuitivt och med evidens bakom - av ett företag i framkant. 

Det är efter mätningen arbetet börjar. Och det är här Framgångshuset tar över. Att mäta är viktigt. Det ställer också krav på organisationen att ta hand om resultatet och efterkommande insatser för att det ska bli effekt och trovärdigt. Men ibland har inte alltid företagen resurser, tid eller kompetens. Det har vi. Vi stöttar organisationer med bla:
- strategiskt att landa rätt inför mätningarna - tolkning av resultat
- strategiskt bollplank om lämpliga insatser
- operativa insatser som följer med resultatet.
Ta mätningar på allvar. Gör insatser. Mät igen. Resultatet förbättras. Engagemanget ökar. Välmåendet och prestationen ökar.
.https://eletive.com/sv/

Framgångshuset AB
Lomma Hamn Business Center
Esplanaden 15 B
234 39 Lomma 
malin.holm@framgangshuset.se 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!